Huisartsen Wachtdienst "Waasland West"

Klik in logo voor terugkeer naar index

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


pagina_aanmaken_of_wijzigen

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
pagina_aanmaken_of_wijzigen [2020/01/12 09:10]
lderop
pagina_aanmaken_of_wijzigen [2020/01/12 09:12] (huidige)
lderop
Regel 5: Regel 5:
 Enkel ingelogde gebruikers kunnen bestaande pagina'​s wijzigen en aanvullen. Enkel ingelogde gebruikers kunnen bestaande pagina'​s wijzigen en aanvullen.
  
-Na inloggen is rechts boven naast het tekstveld een potlood zichtbaar(Bij ​ mouse over : "​pagina aanpassen"​ )+Na inloggen is rechts boven naast het tekstveld een potlood zichtbaar(Bij mouse over : "​pagina aanpassen"​ )
  
-Na aanklikken opent zich een tekstverwerker en kan de wiki tekst worden bewerkt.+Na aanklikken opent de ingebouwde ​tekstverwerker en kan de wiki tekst worden bewerkt.
  
 Er kan tekst worden geschrapt of bijgetikt. Er kan tekst worden geschrapt of bijgetikt.
 +
 +Er is links boven een pijltje om een stap terug te zetten !
  
 ---- ----
Regel 23: Regel 25:
 Kles voor "pdf en word bestanden uploaden"​. Dit kan een afbeelding zijn , een pdf , een word document , een excel , een avi… Kles voor "pdf en word bestanden uploaden"​. Dit kan een afbeelding zijn , een pdf , een word document , een excel , een avi…
  
-BELANGRIJK : EEN NIEUW ITEM MOET EERST GEUPLOADED WORDEN VAN EIGEN PC NAAR DE SERVER .Pas dan is linken ​in tekst mogelijk.+BELANGRIJK : EEN NIEUW ITEM MOET EERST GEUPLOADED WORDEN VAN EIGEN PC NAAR DE SERVER .Pas danis in een tweede stap  leggen van link in de  ​tekst mogelijk.
  
 CONCREET : Na aanklikken van "​bladeren op server"​ is er bovenaan het veld de mogelijkheid " selecteer bestanden"​ en "​upload naar server"​. Deze stappen moeten gebeuren om eigen bestanden aan de lange lijst toe te voegen. Vergeet niet te klikken op "​klaar"​ .Indien ze maar net zijn geupload kan je bestanden bovenaan terugvinden ! .Aanklikken voor opname in de tekst. CONCREET : Na aanklikken van "​bladeren op server"​ is er bovenaan het veld de mogelijkheid " selecteer bestanden"​ en "​upload naar server"​. Deze stappen moeten gebeuren om eigen bestanden aan de lange lijst toe te voegen. Vergeet niet te klikken op "​klaar"​ .Indien ze maar net zijn geupload kan je bestanden bovenaan terugvinden ! .Aanklikken voor opname in de tekst.
  
  
pagina_aanmaken_of_wijzigen.txt · Laatst gewijzigd: 2020/01/12 09:12 door lderop